Vernieuwde merkidentiteit voor reserveringsplatform TheFork
TheFork introduceert een vernieuwde merkidentiteit en logo. De vernieuwde merkidentiteit is gericht op het stimuleren van online reserveringen en het bieden van een eenvoudige digitale ervaring aan nog meer restaurants.
Band tussen restaurants en medewerkers versterken
Jose Noguer, CMO van TheFork: "Het is onze missie om mensen in real-life samen te brengen in een wereld die steeds digitaler wordt. We doen dat door op te komen voor onze restaurantcultuur. Deze vernieuwde missie staat centraal in onze nieuwe merkidentiteit en hiermee onderscheiden we ons. We willen de emotionele band tussen de restaurants die bij ons zijn aangesloten en onze medewerkers (Forkies) versterken."
Symbool staat centraal
Het symbool van het bedrijf staat centraal in de nieuwe identiteit en symboliseert de toewijding van het platform om mensen samen te brengen. Het ontwerp maakt gebruik van een groene kleur, samen met een palet van ondersteunende groentinten die het merk herkenbaar houden. Deze kleuren zij geïnspireerd op vers bereidde gerechten die restaurants creëren om hun gasten te verrassen. Ze voegen impact, flexibiliteit en variatie toe. De visuele stijl weerspiegelt de energie en diversiteit van culinaire ervaringen van over de hele wereld. Het draait allemaal om echt eten en echte mensen.
Lees ook:
PINK ontwikkelt identiteit SORTED
SuperRebel.Agency doet rebranding FMI tot Sour Supplier
Zo bouw je een sterk digitaal merk
Dimi Albers: Groeien is geen keuze meer – het is een manier van denken
LBL gaat verder als Le Bureau de L’eau
Volg Marketing Report op LinkedIn!
Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief
Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List
Lees ook:
Dentsu Creative tekent voor eindejaarsfilm Rabobank
Rebranding van Whello krijgt vorm via eigen merchandise
NOISE kiest user-generated aanpak in vuurwerkcampagne
[Vacatures] Key Agency zoekt een Community Manager / Webcare Agent
Bruut en Rraarr lanceren documentaire voor Over Morgen
Dit artikel is gepubliceerd door: Lieselot Berentzen