McDonald’s introduceert oliebollenkraam in december
McDonald’s is deze feestmaand gestart met een opvallend initiatief: de McDonald’s Oliebollenkraam. De kraam opende in Leiderdorp, bij het lokale McDonald’s Restaurant, waar het eerste bakmoment plaatsvond. Gedurende december reist de kraam door Nederland om bezoekers te trakteren op verse, warme oliebollen, gemaakt volgens een speciaal recept van meester-patissier Robèrt van Beckhoven.
Oliebollenrecept exclusief voor McDonald’s Nederland
Met de oliebollenkraam brengt McDonald’s een herkenbare wintertraditie naar het publiek. De verse oliebollen worden geserveerd in de bekende McDonald’s take-awayzakjes. Het recept werd exclusief voor McDonald’s Nederland ontwikkeld door Van Beckhoven.
Robèrt van Beckhoven, meester-patissier: "Voor deze samenwerking wilde ik een oliebol maken die iedereen kan waarderen: licht, niet te zoet en met een fijne structuur. Het is mooi dat mensen hem straks kunnen proeven wanneer de kraam bij hun lokale McDonald’s staat."
Warme decemberbeleving
Karin van Prooijen, marketingmanager media & campaigns bij McDonald’s Nederland: "Met de oliebollenkraam willen we onze gasten deze decembermaand iets extra’s bieden: een warme, gezellige beleving die helemaal past bij McDonald’s. Het is mooi dat we dit samen met Robèrt hebben kunnen realiseren en we kijken ernaar uit om het met Nederland te delen."
De route van de oliebollenkraam
Na de opening in Leiderdorp reist de oliebollenkraam de komende weken door Nederland. Op 12 december staat de kraam in Amersfoort (De Wieken), gevolgd door Harderwijk op 13 december en Hoogeveen op 14 december.
Het derde weekend van december doet de kraam Schagen aan op 19 december, en Duiven op 20 en 21 december. De tour eindigt in het laatste weekend van de maand, met Veendam op 26 december en Landgraaf op 27 en 28 december.
Volg Marketing Report op LinkedIn!
Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief
Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List
Lees ook:
Dit artikel is gepubliceerd door: Lieselot Berentzen