
La Place en Jord Althuizen lanceren gezamenlijke menulijn
La Place is een samenwerking aangegaan met chef en grillmaster Jord Althuizen. De eerste stap in deze samenwerking is de introductie van de Bang Bang Chicken Burger, een gerecht dat vanaf deze week beschikbaar is in alle La Place-restaurants. Later dit jaar volgen meerdere streetfood gerechten, mede ontwikkeld door Althuizen.
De samenwerking is gebaseerd op gedeelde uitgangspunten: verse bereiding, ambachtelijke kwaliteit en inspiratie uit internationale keukens. Jord Althuizen begon zijn loopbaan bij La Place en geldt inmiddels als autoriteit op het gebied van barbecue.
Kernwaarden vormen basis voor samenwerking
De Bang Bang Chicken Burger combineert Althuizens marinade met een frisse mango-yuzu salade. Het gerecht weerspiegelt zowel zijn internationale ervaring als de positionering van La Place.
Jord Althuizen: “Het mooie aan de La Place-formule is de kracht van eenvoud en het begrip van lekker eten. Door de samenwerking is er een ongecompliceerd lekkere Bang Bang Chicken Burger ontstaan die perfect past bij La Place. In deze sandwich komen mijn opgedane inspiratie van de vele reizen en de authentieke BBQ smaken op een heerlijke verfrissende manier samen.”
Lindsey Visser, manager Brand & Marketing bij La Place: “Bij La Place geloven we in vers, ambachtelijk en écht goed eten. Die waarden delen we met Jord, en dat maakt deze samenwerking zo krachtig. Samen laten we een breed publiek op een toegankelijke manier kennismaken met wereldse smaken. Nieuwe gerechten die jongere generaties aanspreken, maar ook onze vaste gasten zullen waarderen.”
Volg Marketing Report op LinkedIn!
Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief
Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List
Kruidvat en Armoedefonds slaan alarm over verzorgingsarmoede
fritz-kola lanceert cultureel platform op Best Kept Secret
ACE Social ontwikkelt social strategie voor Avis
L’Oréal Paris en ACE PR lanceren campagne voor zelfliefde
Samsung en Van Gogh Museum starten meerjarige samenwerking
Gepubliceerd door: Saskia van Weert