Mariëlle Krouwel Directeur Communicatie PwC

Mariëlle Krouwel Directeur Communicatie PwC

25-05-2020 07:50:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4961 | Tags:

Per 1 juni wordt Mariëlle Krouwel Directeur Communicatie bij PwC. De afgelopen vijf jaar werkte ze als Hoofd Merk, Media en Communicatie bij de Volksbank.

Mariëlle Krouwel: “De succesvolle positioneringen van zowel SNS als de Volksbank en haar merken en een goed werkend team van collega’s en bureaus zijn de belangrijkste wapenfeiten van mijn werk bij de bank. We hebben met ons team prachtige resultaten geboekt en veel prijzen gewonnen. Dus na vijf geweldige jaren vertrek ik zeker ook met wat pijn in mijn blauw-paarse bankhart. Maar de uitdaging bij PwC is net zo mooi en een aanbod waar ik geen nee tegen kon zeggen. PwC heeft met het prominenter uitdragen van hun maatschappelijke relevantie en het merk nog meer een eigen gezicht geven een voor mij interessante merkuitdaging. Ik vind het ontzettend leuk om samen met een gedreven team van collega’s en bureaus daaraan te gaan werken. En dat sluit goed aan bij Morgen maak je samen: de nieuwe pay-off van PwC.”

Mariëlle Krouwel is lid van de Cross Media Awards 2020 jury. In november 2019 was ze te gast bij Marketing Report Radio. Luister dat interview hier. In april had Mariëlle Krouwel zitting in het Marketeers Forum op het Cross Media Congres 2020.

www.pwc.nl

 

 Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie