&.agency lanceert campagne huidbescherming Vichy

&.agency lanceert campagne huidbescherming Vichy

22-06-2021 16:14:00 | Door: David de Jong | hits: 788 | Tags:

&.agency lanceerde in aanloop naar de zomer voor Vichy een campagne om het belang van huidbescherming onder de aandacht te brengen. De campagne is afgetrapt met de online Vichy Sun Summer Masterclass. Het onderwerp: de schadelijke gevolgen van uv-straling en andere omgevingsfactoren voor de gezondheid van onze huid, en hoe je die risico’s kunt beperken.

Britt Hogenhuis
, CCO van &.agency: “We zijn er trots op dat we gevraagd zijn door Vichy om zo’n onderschat, maar belangrijk probleem als bescherming van de huid tegen onder andere UV-straling onder de aandacht te brengen. Het is een uitdaging, maar met een mix van on- en offline middelen willen we de doelgroep laten inzien dat de zon, maar bijvoorbeeld ook wat je eet en drinkt, tot blijvende schade kan leiden.”

Als aftrap van de campagne organiseerden &.agency en Vichy een online masterclass. Britt Hogenhuis: “Onder leiding van influencer en Vichy-ambassadrice Corinne Trum (@Cowiththeflow) lieten marketeer Roy Buijs en Nicole van Vlerken, de huidexpert van Vichy, de effecten van UV-straling van de zon en andere invloeden uit onze omgeving op onze huid zien. Om het belang van zonbescherming nog eens te benadrukken, ontvingen journalisten en influencers vóór deelname aan de masterclass een picknickmand. Die mand was vanzelfsprekend gevuld met allerlei producten om verantwoord te blijven genieten van een zomer in Nederland, in de tuin of op balkon.”

Naast de online masterclass is de podcast-serie Skinsider van Vichy te beluisteren op Spotify. In deze serie is er aandacht voor de verschillende elementen van buitenaf die de gezondheid van onze huid beïnvloeden. Op dit moment staan er onder andere afleveringen klaar over respectievelijk UV-straling, het exposoom en stress.

Miranda Nieuwland, Social & PR manager L'Oréal ACD: “Sinds Vichy 90 jaar geleden opgericht werd, zit gezondheid in ons DNA. Wij zijn onder andere pionier op het gebied van huid exposoom wetenschappen. Kort gezegd betekent dit dat wij onderzoek doen naar hoe onze omgeving in de breedste zin van het woord invloed heeft op de gezondheid van onze huid. Daar zijn wij iedere dag vol overgave mee bezig. In &.agency vonden wij een partner die begrijpt wat wij willen bereiken en waarom het zo belangrijk is om aandacht te vragen voor huidbescherming. Wij hebben er vertrouwen in dat met hun benadering en expertise van geïntegreerde communicatiecampagnes, deze campagne ongetwijfeld succesvol zal worden. Samen zijn wij in staat onze boodschap van het belang van huidbescherming te laten landen bij vrouwen in alle leeftijdscategorieën.”

www.vichy.com

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.