Whizpr en Clipit komen met Realtime Brand Dashboard

Whizpr en Clipit komen met Realtime Brand Dashboard

16-01-2020 16:06:48 | Door: Saskia van Weert | hits: 1047 | Tags:

Whizpr introduceert het Whizpr Realtime Brand Dashboard. Dit is een online dashboard dat real time inzicht geeft in de ontwikkelingen van een merk of thema in online en printmedia. Whizpr ontwikkelde de dienst samen met mediamonitoringbureau Clipit uit Nijmegen.

Annerieke Kamphuis, directrice bij Whizpr: "Kwaliteit en snelheid staan vaak haaks op elkaar. Snel inzicht geeft vaak geen kwaliteit, en om kwaliteit te bieden heb je tijd nodig. Het Whizpr Realtime Brand Dashboard tackelt deze uitdaging. Het is een perfecte combinatie van de realtime, snelle en complete data van Clipit, aangevuld met de duiding en het advies van onze eigen communicatie-experts."

Charissa Smits, Managing Director bij Clipit: "Al sinds 2014 werken we samen met Whizpr bij het leveren van onze media monitoring-oplossingen. Door data van context te voorzien geven we opdrachtgevers inzicht in hun media prestaties, waardoor zij nog beter data-gedreven beslissingen kunnen maken."

Whizpr maakt gebruik van data die Clipit verzamelt. Het gaat daarbij om data uit duizenden Nederlandstalige nieuwsbronnen en miljoenen socialmediaposts van platforms zoals Twitter en Facebook. Data over vooraf ingestelde zoektermen zoals een merknaam, thema of de naam van een persoon of product wordt direct doorgezet naar het dashboard, dat deze gegevens in grafieken of lijsten presenteert.

www.whizpr.nl
www.clipit.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.