Webflight slaat andere weg in

Webflight slaat andere weg in

07-01-2021 13:26:00 | Door: David de Jong | hits: 2018 | Tags:

Applicatieontwikkelaar Webflight slaat een andere weg in. Menno de Haas, Director Webflight: ”De wereld verandert sneller en ingrijpender dan ooit en wij als bedrijf zijn veranderd. In 2021 zetten wij zowel intern als extern de medewerker centraal. Het nieuwe design van onze website en de aangescherpte propositie sluiten nu naadloos aan op de diensten die we leveren.”

Het doel van Webflight is het leven van de medewerkers van hun klanten leuker te maken, met als bijkomend voordeel dat het bedrijf beter gaat performen. Succesvolle bedrijven maken voor hun bedrijfsprocessen geen gebruik van ingewikkelde, technische systemen, maar van een digitaal product waarbij de focus ligt op de eindgebruikers: je medewerkers. Zij moeten het immers elke dag gebruiken en bepalen daarmee hoe smooth de bedrijfsprocessen verlopen.

Het design van de Webflight-website is in een ander jasje gestoken. Met de branding wil de ontwikkelaar benadrukken dat zijn design driven benadering onlosmakelijk verbonden is met het succes van de klanten. Menno de Haas: “Goed gedesignde applicaties kunnen de processen binnen je bedrijf enorm versoepelen. User experience bepaalt uiteindelijk het succes van je dienstverlening.” Webflight maakt de digitale transformatie mogelijk waarbij de B2C-gebruikerservaring naar de medewerker wordt gebracht.

Webflight valt onder de paraplu van moederbedrijf Makerstreet.

www.webflight.nl


Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.