Virgil van Dijk speelt hoofdrol in UEFA Euro 2020-campagne Thuisbezorgd.nl

Virgil van Dijk speelt hoofdrol in UEFA Euro 2020-campagne Thuisbezorgd.nl

14-05-2021 16:52:00 | Door: David de Jong | hits: 998 | Tags:

Virgil van Dijk speelt de hoofdrol in de UEFA EURO 2020 campagne van Thuisbezorgd.nl. De aanvoerder van het Nederlands elftal is te zien in de televisiespot, out-of-home uitingen en op de social media-kanalen van Thuisbezorgd.nl. De campagne met de Nederlandse sterspeler is de officiële aftrap van Thuisbezorgd.nl als partner van UEFA EURO 2020.

Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, gaat in de rest van Europa ook samenwerken met bekende voetballers, waaronder Fernando Torres, Gianluigi Buffon en Lukas Podolski.

Virgil van Dijk wordt gezien als een van de beste verdedigers ter wereld. Zo is hij de enige verdediger die ooit tot UEFA-Speler van het Jaar werd verkozen. Van Dijk eindigde daarnaast als tweede bij het Ballon d'Or-gala en als FIFA Speler van het Jaar. Van Dijk is in de voorbije jaren als aanvoerder ook een vaste kracht geworden voor het Nederlands elftal. UEFA Euro 2020 zou zijn eerste grote toernooi zijn met Oranje, maar helaas komt dit toernooi te vroeg na de zware knieblessure die hij in oktober opliep. De wereldspeler wordt verder vooral geroemd om de prestaties bij zijn huidige club Liverpool, waar hij de Champions League, de FIFA Club World Cup, Premier League en de UEFA Super Cup won.Om de aftrap van UEFA Euro 2020 komende maand te vieren speelt Van Dijk de hoofdrol in de campagne van Thuisbezorgd.nl, die de perfecte parallel trekt tussen voetbal en eten. De commercial laat zien hoe de spanning van het kijken naar de Euro 2020 wedstrijden samengaat met het bestellen en bezorgen van Virgil van Dijks favoriete eten en hoe de koerier verrast voor de deur van de Nederlandse aanvoerder staat. Door heel Europa spelen voetbaliconen een hoofdrol in de campagne van Just Eat Takeaway.com. Fernando Torres, Gianluigi Buffon en Lukas Podolski zijn onder meer in actie te zien voor de officiële partner van UEFA Euro 2020.

www.thuisbezorgd.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.