Typhoon Hospitality lanceert zusterbedrijf Brandchef

Typhoon Hospitality lanceert zusterbedrijf Brandchef

14-01-2021 16:48:00 | Door: David de Jong | hits: 1170 | Tags:

Typhoon Hospitality heeft op 1 januari 2021 Brandchef gelanceerd: een branding agency gespecialiseerd in de horeca. Typhoon Hospitality richtte zich als bureau voor pr, marketing, communicatie en merken al op de horeca.

Rachel Persoon, eigenaar van Typhoon Hospitality: "Door de jaren heen ontvingen wij als hospitality marketingbureau al vele aanvragen voor merkconsultancy, branding- en designopdrachten en nu is het tijd om deze opdrachten uit te voeren onder de eigen branding vlag van Brandchef. Met Brandchef en Typhoon zijn we in staat om bedrijven in verschillende fasen van hun levenscyclus te ondersteunen.”

Typhoon Hospitality heeft de afgelopen periode samengewerkt met onder meer Nespresso, Baoase Luxury Resort, Hendricks Gin en verschillende restaurants. 

Dorien Kuiken, General Manager van Typhoon Hospitality: “Het ontstaan van Brandchef is heel natuurlijk gegaan; we merkten dat klanten ons advies steeds vaker al in de concept- of ontwikkelingsfase goed konden gebruiken. Zaken als marktonderzoek, een goed doordachte huisstijl en tone of voice, een solide brandguide, daar zien horecaondernemers en hospitality-merken steeds meer de waarde van in. Omdat wij die kennis in huis hebben was het een logische volgende stap.”

De dagelijkse leiding komt in handen van Shay Corbett. Shay Corbett was eerder al betrokken bij een aantal branding projecten binnen Typhoon Hospitality en eerder werkzaam als consultant bij de Puccini Group in San Francisco.

www.branchef.amsterdam
www.typhoonhospitality.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.