Triple wordt strategisch partner Team Redline

Triple wordt strategisch partner Team Redline

13-05-2020 12:45:08 | Door: David de Jong | hits: 2455 | Tags:

Het sim-racing team Team Redline heeft het digitale bureau Triple gekozen als strategisch partner. Triple zal Team Redline ondersteunen op zowel strategisch als operationeel gebied.

De samenwerking zal gericht zijn op het doorontwikkelen van Team Redline, dat al ruim 20 jaar met veel succes actief is in sim-racing. Het team beschikt over de FIA GT Championship-winnaar Mikail Hizal en oud-wereldkampioen iRacing Maximilian Benecke. Daarnaast staan onder meer Enzo Bonito en Bono Huis, die namens respectievelijk Ferrari en Mercedes actief zijn in de F1 Esports Series, onder contract bij Team Redline.

In de afgelopen jaren heeft Triple ruimschoots ervaring opgedaan met het opbouwen en laten groeien van esports teams, waaronder het Team Gullit. Het digitaal bureau zal vanuit deze achtergrond verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een social media-strategie, het creëren van content en een optimale invulling van partnerships.
 
Atze Kerkhof, mede-oprichter van Team Redline: "Ik word erg enthousiast van deze samenwerking. Wij hebben Triple leren kennen met ons initiatief Real Racers Never Quit, waarbij zij ons hielpen met design en de operatie. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen de organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen, waarbij topresultaten hand in hand gaan met nieuwe mogelijkheden, voor zowel het team als de racers."

Corné Dubelaar, business developer Esports bij Triple: "Dit is voor ons een mooie, nieuwe uitdaging. Team Redline is het meest prominente sim-racing team ter wereld. Sim-racing is bezig aan een enorme opmars en benadert een interessante doelgroep, die afwijkt van het stereotype esports-fan. Wij hebben in de afgelopen jaren gepionierd met de oprichting van Team Gullit en Esports Club. De kennis die wij daarbij hebben opgedaan, zal de basis gaan vormen voor de strategie die wij in samenwerking met Team Redline zullen ontwikkelen.

www.wearetriple.com
www.teamredline.co.uk

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.