Treatwell laat Glasnost pr verzorgen

Treatwell laat Glasnost pr verzorgen

28-01-2020 10:27:08 | Door: Saskia van Weert | hits: 1395 | Tags:

Treatwell, het Nederlandse boekingsplatform voor haar- en schoonheidsbehandelingen neemt Glasnost in de arm voor pr.

Treatwell is actief in twaalf Europese landen en heeft meer dan vijfhonderd werknemers. De samenwerking met Glasnost moet ervoor zorgen dat de naamsbekendheid en media aandacht blijven toenemen in Nederland.

Om meer lokale ondernemers de kans te bieden in contact te komen met hun toekomstige klantenkring, is het belangrijk dat Treatwell zichtbaar blijft in de media.

Rinke Adema, Communications Manager Benelux Treatwell, zegt over de samenwerking met Glasnost: “Treatwell brengt lokale salons en de consument samen en professionaliseert de beauty-industrie. Om dit te blijven doen, focussen we ons op de groei van ons netwerk door onder meer het vergroten van onze brand awareness. Hierbij is een creatieve aanpak noodzakelijk. Met Glasnost als partner kunnen we impactvolle campagnes opzetten en onze relaties met media verder uitbouwen.”

Glasnost wordt ingezet voor alle pr-werkzaamheden binnen Nederland, waaronder het opzetten van brand campagnes, activaties en traditionele pr.

Wouter Glaser, Managing Director bij Glasnost, zegt: ”Wij hebben een erg goed gevoel over de samenwerking met Treatwell. Het transformeren van de sector waarin je opereert is iets wat goed bij ons gedachtengoed aansluit. Wij zijn als bureau ook altijd bezig met het vinden van nieuwe innovatieve en creatieve manieren om verhalen tot leven te brengen. Het is heel mooi als een klant je juist daarom kiest.”

www.glasnost.amsterdam
www.treatwell.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.