Tommy Hilfiger sponsor Sail Amsterdam 2020

Tommy Hilfiger sponsor Sail Amsterdam 2020

05-12-2019 08:32:00 | Door: Marianna Beets | hits: 1393 | Tags:

Het Amerikaanse PVH, moederbedrijf van kledingmerk Tommy Hilfiger, verbindt zich als sponsor aan SAIL Amsterdam 2020. Onder PVH Europe, gevestigd in Amsterdam, vallen onder meer het wereldwijde hoofdkantoor van modemerk Tommy Hilfiger en de Europese kantoren van Calvin Klein. Als onderdeel van het partnership voorziet PVH Europe alle ruim 2000 SAIL-vrijwilligers van Tommy Hilfiger-kleding waarmee ze duidelijk herkenbaar zijn tijdens het vijfjaarlijkse evenement.  

De samenwerking is tot stand gekomen na een oproep van burgemeester Femke Halsema aan het Amsterdamse bedrijfsleven om samen het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland mogelijk te maken. In overeenstemming met de duurzaamheidsfocus van SAIL Amsterdam 2020 zal het merendeel van de gesponsorde kleding afkomstig zijn van reeds bestaande Tommy Hilfiger collecties. SAIL Amsterdam 2020 vindt plaats van 12 tot 16 augustus 2020.

Reineke Boot, ceo SAIL Event Partners: “De beslissing van PVH Europe om met Tommy Hilfiger mee te doen aan SAIL is een grote waardering voor het evenement en vooral voor de enorme inzet van zoveel vrijwilligers. Zonder steun van bedrijven als PVH Europe zou het niet mogelijk zijn een gratis evenement van deze omvang neer te zetten.”

Daniel Grieder, CEO van Tommy Hilfiger Global en PVH Europe: "We zijn trots om sponsor te zijn van een de grootste nautische evenementen ter wereld. Iets terugdoen voor de gemeenschap waarin we werken is waar we in geloven. Amsterdam is al meer dan twee decennia onze thuisbasis, en via het partnerschap met SAIL Amsterdam 2020 vieren we dat op een bijzondere manier.”

www.sail.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie