Team Jumbo-Visma en Swapfiets bundelen krachten

Team Jumbo-Visma en Swapfiets bundelen krachten

18-01-2021 15:55:38 | Door: Saskia van Weert | hits: 1809 | Tags:

Swapfiets is voor drie jaar sponsor van Team Jumbo-Visma. Een deel van de samenwerking is de doelstelling om zoveel mogelijk mensen aan het fietsen te krijgen.

Swapfiets is bekend van de fietsabonnementen. In veel grote Europese steden zijn de witte Swapfiets servicewagens met fietsen op het dak inmiddels een bekend gezicht. Deze servicewagens zijn geïnspireerd door wielerwedstrijden waar snelle service cruciaal is voor de renners.

Als onderdeel van het overall partnership ondersteunt Swapfiets de Team Jumbo-Visma Academy bij hun breedtesport activiteiten met professionele Swapfiets-racefietsen, waarmee jongeren hun carrière in de wielersport kunnen starten. Bovendien kunnen atleten van Team Jumbo-Visma en alle medewerkers altijd rekenen op de Swapfiets-fietsen.

Richard Burger, medeoprichter van Swapfiets: “Team Jumbo-Visma en Swapfiets hebben elkaar gevonden door dezelfde passie voor fietsen en de visie dat de fiets het beste vervoermiddel is in steden bij het streven naar duurzamer, milieuvriendelijker en flexibel vervoer voor iedereen.”

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: “Swapfiets is een innovatieve leider als het gaat om stadsfietsen. Ons team is innovatief in onze manier van werken, dus we matchen met Swapfiets en dat zie je vanaf nu terug in het peloton. We zijn allebei van mening dat hoe meer mensen fietsen, hoe beter het is voor de gezondheid van iedereen en de steden waarin we leven. Samen zullen we mensen helpen om meer te fietsen, zowel in de sport als in het dagelijks leven. We hopen dat onze volgende topatleet ooit zijn carrière is begonnen op een door Swapfiets aangeboden racefiets.”

www.teamjumbovisma.nl
www.swapfiets.nl
www.jumbo.comMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie