TNO kiest voor Stroom

TNO kiest voor Stroom

09-07-2020 11:23:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1658 | Tags:

Stroom, onderdeel van CANDID, is aan de slag gegaan voor TNO. Onafhankelijke onderzoeksorganisatie TNO heeft het mediabureau ingeschakeld als strategisch adviseur voor de Zie het voor je-campagne.

Onder leiding van Matthijs Kloezeman, media-adviseur bij Stroom, is de eerste content flight – een content partnership met Nu.nl - reeds afgelopen en zijn de eerste resultaten zeer goed. Het doel is om te laten zien waar TNO voor staat en om via branded content te laten zien welke waarde TNO levert aan de samenleving. Vanaf 13 juli start de eerste radio flight en in oktober volgt de tweede content flight van de corporate campagne.

Nathalie van der Put, manager marketing & branding en Bianca Kooter, projectmanager marketing & corporate communicatie bij TNO: ‘’Stroom verdiept zich echt in de organisatie en maakt een op maat voorstel, maar blijft flexibel en beweegt mee met de doelstellingen van ons als klant, ook als deze verschuiven. Dit is van zeer grote waarde gebleken in deze bijzondere periode van de afgelopen maanden waarbij er ook in het medialandschap veel verschuivingen en onzekerheden waren. De experts van Stroom geven strategisch advies, zorgen voor onderbouwing, blijven operationeel scherp en stellen continu de juiste kritische vragen. Dit stelt ons in staat om samen het beste resultaat uit een campagne te halen.”

www.tno.nl
www.stroom.com

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie



.
.
.
.