SuperRebel neemt Xtra Digital Agency over

SuperRebel neemt Xtra Digital Agency over

16-12-2020 16:29:00 | Door: David de Jong | hits: 1754 | Tags:

SuperRebel heeft aangekondigd dat het per 16 december 2020 Xtra Digital Agency over te hebben genomen. SuperRebel Agency werd in 2011 opgericht en is een creative agency dat zich bezighoudt met het bouwen van merken in de breedste zin van het woord. Xtra Digital Agency werd opgericht in 1995 door Chris Meeusen die samen met SuperRebel oprichter Lodewijk Varossieau ook mede-oprichter was van The Communication Company. Achter de schermen werkten beide partijen nauw samen aan projecten van gezamenlijke opdrachtgevers zoals delistaff.com, cladding.nl en VVV Zeeland.

Xtra Digital zal voor het einde van 2020 haar naam veranderen in SuperRebel Digital en wordt volledig geïntegreerd binnen SuperRebel.

Het bureau zal geleid worden door Bonnie van Doorn. De huidige medewerkers van Xtra Digital blijfven werkzaam bij SuperRebel Digital, waaronder Chris Meeusen, maar deze zal geen participatie meer hebben in het bedrijf.  Xtra Digital Agency werkt onder meer voor merken als Able2, Autocrew, Bosch Car Service, Breederode Hogeschool, Index Capital, Flexibility Groep, Motoport, Neeltje Jans en Honda Motor Europe.

Bonnie van Doorn, Managing Director van SuperRebel Agency: "Online wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening. Het is een enorme aanwinst dat we dit nu door de overname van Xtra meer in huis hebben kunnen halen, waarbij we ook nog steeds met externe partners zullen blijven werken.”

Chris Meeusen, Founder van Xtra Digital Agency: "Vanaf het eerste gesprek met SuperRebel wisten we dat hun visie naadloos aansluit bij onze cultuur en ambitie. We waren op zoek naar een partij die ervoor zorgt dat we een breder dienstenpakket kunnen aanbieden. De enorme creativiteit binnen SuperRebel gaf de doorslag. Dit is heel goed voor onze opdrachtgevers."

www.xtradigital.com
www.superrebel.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.