[Startups] HelloMaaS ontvangt investering van 400.000 euro

[Startups] HelloMaaS ontvangt investering van 400.000 euro

18-06-2019 10:12:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1424 | Tags:

HelloMaaS ontvangt een investering van 400.000 euro van de Amsterdamse venture capitalist Tablomonto Ventures. Louise Doorn, oprichter en CEO van HelloMaaS, gebruikt de investering om haar team te versterken, sneller nieuwe features te lanceren en de zichtbaarheid van HelloMaaS te vergroten.

Louise Doorn: "Tablomonto biedt niet alleen vriendelijke voorwaarden voor mij als oprichter, maar met de expertise en het netwerk van de Tablomonto Partners omvat deze samenwerking veel meer dan een financiële investering. De samenwerking met Tablomonto biedt mooie kansen voor HelloMaaS.”

Tamara Obradov, partner bij Tablomonto Ventures: "HelloMaaS past uitstekend in de future of work-trend van snelle groei van freelancing onder kenniswerkers. De combinatie van een AI-gedreven marketingplanning, teams on demand en fixed price-marketingpakketten op een one-stop-shop-platform maken HelloMaaS uniek in op dit vlak."

Rolf Bixner, partner bij Tablomonto Ventures: "Uit recent BGC onderzoek blijkt dat startups geleid door een vrouw gemiddeld twee keer zoveel rendement opleveren. Nu gaat slechts 1,6 procent van VC funding in Nederland naar startups met een vrouwelijke founder. Wij zetten ons actief in om die kloof te dichten. Deze investering is een mooi voorbeeld hiervan en wij verheugen ons zeer op de samenwerking met Louise en haar team."

HelloMaaS is een Nederlands-Amerikaanse marketing-tech-startup met vestigingen in Amsterdam en New York. MaaS staat voor Marketing as a Service.

Kijk ons video-interview met Louise Doorn hier

 

 

www.hellomaas.com
www.tablomonto.nl 
www.countercontent.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.