Spar mini gaat verder on tour

Spar mini gaat verder on tour

22-07-2020 15:40:00 | Door: David de Jong | hits: 1373 | Tags:

Spar mini, een eenpersoonswinkel van Spar, gaat verder on tour. Nadat het concept door de Friese wateren en in Leeuwarden, Woudsend en Franeker te vinden was, staat de Spar mini tot en met 28 juli 2020 bij Strand Nulde in Putten.

Spar mini is onderdeel van de zomercampagne die Spar vanaf 13 juli 2020 is gestart op televisie, online en in de winkel.

John van der Ent, CEO van Spar: "Spar is de enige winkel die je als Nederlandse toerist overal ter wereld tegenkomt. Daarin zijn we uniek Want wie deed er geen boodschappen bij Spar tijdens z’n vakantie in Oostenrijk, Spanje of Thailand? Deze zomer blijven we massaal in eigen land. En dus ook in eigen Spar.”

John van der Ent: "Of je nu langs Spar express rijdt voor een ontbijtje onderweg op weg naar het pretpark, op de fiets klimt voor een rondje wielrennen en een lunch meepakt bij Spar buurt of Spar city óf juist een lekker lui dagje strand afsluit met een maaltijd van Spar enjoy. Spar speelt in op het coronabeleid. Er staat alleen iemand van ons buiten die zorgt voor de bevoorrading en het deurbeleid. Want er kan maar één persoon tegelijk binnen winkelen. Ook afrekenen gaat snel, handig en coronaproof met de zelfscan-kassa. Zo zijn we helemaal klaar voor de 1,5-metersamenleving."

Op vertoon van flessenpost, die wordt uitgedeeld door Spar-medewerkers, ontvangt de consument een gratis ijsje. Op de achterzijde van de flessenpost zit een voucher voor sinaasappelsap en croissants.

www.spar.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.