Social venue The Studio opent haar deuren in het stadshart van Groningen

Social venue The Studio opent haar deuren in het stadshart van Groningen

12-08-2021 00:15:00 | Door: David de Jong | hits: 995 | Tags:

Social venue The Studio heeft de deuren geopend in de Oosterstraat in Groningen. The Studio is opgezet als toekomstig onderkomen van jonge ondernemers, influencers en studenten, die steeds vaker gebruik maken van soortgelijke concepten om contacten op te doen, geïnspireerd te raken en tegelijkertijd content te creëren. Met de komst van The Studio kunnen creatieven vanuit het hele land Groningen ontdekken, sparren met mede-ondernemers en content creëren voorzien van alle gemakken. Zo zijn er diverse werkplekken, fotoverlichting en is er ruimte voor meetings/workshops tot 8 personen. The Studio is de eerste social venue van Groningen en onderscheidt zich door niet te werken met lidmaatschappen, maar met een vast uurtarief. Ook is de ruimte in zijn geheel te huren voor een dag(deel).

Tot voor kort was The Studio een hersenspinsel van Sophie Hospes, die zelf regelmatig soortgelijke concepten bezocht in de Randstad voor haar eigen ontwerpstudio StudioSophieHospes. Sophie Hospes: “Dagelijks help ik merken en bedrijven bij het vormgeven van hun visuele basis, zodat ze opvallen in het drukke digitale landschap. Ik bedien niet alleen klanten in het noorden, maar werk samen met ondernemers door het hele land. Waardoor ik op vele plekken heb ge-flex werkt, hierdoor raakte ik ge﮳pireerd om in het mooie Groningen, mijn thuisbasis, social venue The Studio te openen. Tot voor kort kon ik maar niet de juiste locatie vinden tot het rijk historische pand in de Oosterstraat op mijn pad kwam. Alles viel op zijn plaats en ik dacht: laten we het gewoon gaan proberen. Dit gaat de plek  worden waar iedereen welkom is die creativiteit omarmt. De historie van het meer dan 100 jaar oude pand is goed zichtbaar, door het behouden industriële karakter van de open onafgewerkte stenen muren. In combinatie met een tijdloze inrichting maakt dat de ruimte uniek en geschikt voor verschillende bestemmingen.”

De andere manier van werken, (content) fotoshoots & social co-renting/working is iets wat Sophie Hospes graag aan haar klanten wil aanbieden als verlengstuk van haar ontwerpstudio, maar ook aan iedereen die opzoek is naar mede-creatieven. Met de leus You can sit with us, wil ze een brug slaan tussen ondernemers in creatieve branches door het hele land.

Sophie Hospes: “We zijn bewust van de manier waarop mensen tegenwoordig (willen) werken en hier is The Studio ook op ingericht. Met verschillende zit en sta plekken kan er aan een grote tafel gewerkt worden of comfortabel op de bank terwijl je geniet van een kop koffie. Tijdens de lunch stap je de deur uit en heb je keuze uit alles wat Groningen te bieden heeft op loopafstand. Het speelveld van The Studio is het herontdekken van jezelf, team en bedrijf in een ruimte die inspireert om niet alleen 'out of the box' te denken maar een nieuwe box te creëren. Een workshop of team meeting organiseren bij The Studio zal de conventionele werkplek vervangen door een plek waar eindelijk aan je team of bedrijf gewerkt kan worden in plaats van je bedrijf.”

www.thestudiogroningen.com
www.studiosophiehospes.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie