Safi Graauw sluit zich aan bij productiemaatschapij Vigics

Safi Graauw sluit zich aan bij productiemaatschapij Vigics

14-10-2020 14:17:00 | Door: David de Jong | hits: 768 | Tags:

Regisseur Safi Graauw verbindt zich aan productiemaatschappij Vigics van Dwight Groot, dat openstaat als platform voor divers talent

Recent nog regisseerde Safi Graauw de lanceerfilm voor Omroep Zwart en daarvoor werkte hij onder andere met HERC the agency mee aan campagnes voor YoungCapital, Daily Paper en het Van Gogh Museum.

Safi Graauw: "Ik sluit me graag aan bij Vigics, omdat ik er een nieuwe, jongere, diverse groep makers uit alle windstreken tref. Nederland is toe aan een nieuw perspectief. Veel marketeers neigen ernaar te willen zien, wat ze al kennen. Maar dat is al lang niet meer hoe Nederland in het echt uitziet. In het echt ziet het er namelijk veel mooier en kleurrijker uit."

Dwight Groot: "Safi Graauw zoekt graag het contrast op, want zonder wrijving geen glans (lacht). Maar dat wij nu samen optrekken is geen statement op zich. Ik heb Safi Graauw gevraagd als regisseur. Omdat hij altijd dieper graaft en uit ieder aspect van het film maken inhoudelijk het maximale wil halen. Dat vind ik heel tof en waardevol. Uiteindelijk wil ik vooral ons werk laten spreken en doén, in plaats van te schoppen tegen wat er in onze ogen anders zou moeten. Dat is ook altijd de kracht en mentaliteit van Vigics geweest: show, don’t tell.’

Safi Graauw: "Ik wil niet alleen iets moois maken en iets verkopen, ik kijk ook kritisch naar de maatschappelijke boodschap van wat er wordt gemaakt. Ik kijk wat dat betreft verder dan de industrie en de creatie zelf. Want verandering komt eraan, dat is onvermijdelijk. Dat wil ik laten zien en Vigics geeft me de productie-power om die boodschap beter en nadrukkelijker te kunnen verspreiden."

www.vigics.com


Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.