SAN-bestuur breidt uit met Marieke Jansen-Rentmeester en Joost Vossen

SAN-bestuur breidt uit met Marieke Jansen-Rentmeester en Joost Vossen

07-09-2020 13:20:08 | Door: Saskia van Weert | hits: 899 | Tags:

Marieke Jansen-Rentmeester en Joost Vossen zijn toegetreden tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland.

Marieke is Brand Director bij Campina en Joost is Director Customer Centricity bij Elsevier. Zij brengen beide jarenlange ervaring mee als marketing & communicatie specialisten, Marieke in de branche Fast Moving Consumer Goods en Joost binnen de telecommunicatiebranche en de wetenschappelijke uitgeversbranche. Daarnaast hebben zij beide geruime jaren zowel als jurylid en juryvoorzitter een rol gespeeld binnen de SAN.

Marieke Jansen-Rentmeester: “De SAN is al jaren een grote inspiratiebron voor mij en mensen uit het vak. Ik ben vereerd dat ik daar de komende jaren in het bestuur een bijdrage aan kan leveren.”

Joost Vossen: “Het is fantastisch toe te treden tot dit energieke bestuur team dat als doel heeft adverteerders te helpen en te bouwen op elkaars kennis en ervaring. Zeker in deze tijden waarin adverteerders met een nieuwe realiteit moeten zien om te gaan (van covid, tot Facebook-boycot, tot reputatie management), maar waarin ook weer langzaamaan wat ruimte lijkt te zijn voor optimisme in campagnes.”

Jeroen Hubert, voorzitter SAN: “Met de toetreding van Marieke en Joost wordt het SAN bestuur verrijkt met twee hele sterke marketeers. Hiermee verrijken wij tevens de diversiteit van het bestuur op het vlak van branche, marketing specialisme en de balans vrouw-man.”

www.sanaccent.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie