Roland van Kralingen en Ingrid Siemes-van der Made in Raad van Advies NOSUCH

Roland van Kralingen en Ingrid Siemes-van der Made in Raad van Advies NOSUCH

04-02-2020 13:21:00 | Door: David de Jong | hits: 1306 | Tags:

Roland van Kralingen en Ingrid Siemes-van der Made treden per 2020 toe tot de Raad van Advies van de NOSUCH Group. Beide leden zullen een belangrijke rol spelen in het behalen van de groeidoelstellingen die het marketing- en communicatiebureau zich voor de komende jaren heeft gesteld.

Afgelopen jaar maakte NOSUCH Group bekend de ambitie te hebben om binnen 5 jaar uit te groeien tot een full-service toptienspeler binnen de Nederlandse bureauwereld.

Roland van Kralingen: “De ambitie van de NOSUCH Group en haar model waarbij ze de beste partijen uit de markt samen wil laten werken aan klantvraagstukken is een model waar ik sterk in geloof.”

Met het tekenen van Roland van Kralingen en Siemes-van der Made wordt de Raad van Advies aangevuld met veel kennis en ervaring. Roland van Kralingen maakte op 28-jarige leeftijd al deel uit van de Global Board of Directors van TBWA, heeft diverse internationale TBWA-vestigingen opgebouwd, is commissaris bij onder meer de Mirage Retail Group (voormalige Blokker Holding), is auteur van diverse prijswinnende boeken en als investeerder betrokken bij diverse innovaties. Ingrid is jarenlang als marketingdirecteur bij Coca-Cola actief geweest en vertegenwoordigt tegenwoordig BBDO in Nederland.

Teus Baars, oprichter en CEO NOSUCH Group: "Ik ben ontzettend trots dat we mensen die al zoveel sporen hebben verdiend binnen onze wereld aan ons als groep mogen verbinden, dit werkt ten positieve door in alle facetten van onze dienstverlening."

www.nosuch.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie