Robert de Ruiter commercieel directeur Univé Formule

Robert de Ruiter commercieel directeur Univé Formule

11-12-2019 16:12:00 | Door: Marianna Beets | hits: 560 | Tags:

De Raad van Bestuur van Coöperatie Univé heeft Robert de Ruiter benoemd als commercieel directeur. De Ruiter wordt verantwoordelijk voor het vergroten van de commerciële slagkracht van de totale Univé Formule. In deze rol gaat hij de afdeling Commercie aansturen.

De Ruiter vervulde deze rol sinds 1 april jl. ad interim. Eerder was hij binnen de formule jarenlang bestuurder bij Univé Regio+, inmiddels opgegaan in Univé Noord-Holland. De Ruiter is dan ook zeker geen onbekende binnen Univé.  

Robert de Ruiter: “Ik draai nu sinds het voorjaar mee binnen Commercie. Ik heb de collega’s, de uitdagingen en de ambities leren kennen en dat geheel bevalt me zeer. En natuurlijk ken ik Univé goed. Kortom, ik heb er veel zin in!”

Ron Bavelaar, voorzitter Raad van Bestuur Coöperatie Univé: “Met de benoeming van Robert hebben we een belangrijke rol binnen onze Formule weer ingevuld. Robert kent de coöperatie goed, heeft veel bestuurlijke ervaring en ik heb dan ook het volste vertrouwen in hem. Namens de Raad van Bestuur wens ik hem veel succes in zijn functie.”

www.unive.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie