REDRUM zoekt partners voor campagne NFK

REDRUM zoekt partners voor campagne NFK

21-01-2020 09:43:29 | Door: Saskia van Weert | hits: 1517 | Tags:

In maart lanceert de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties NFK een campagne voor mensen met een zeldzame kankervorm. Film- en animatiestudio REDRUM werkt belangeloos mee en zoekt partners die willen aansluiten.

De campagne heeft als doel meer zichtbaarheid te creëren voor het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers. Dit platform zet zich in voor mensen met een zeldzame vorm van kanker en hun naasten. Zij lopen namelijk tegen andere dingen aan dan andere kankerpatiënten. Zo duurt het diagnosetraject vaak lang, wat leidt tot onzekerheid en een gevoel van eenzaamheid. Daarnaast heerst er nog een groot taboe op sommige zeldzame kankersoorten.

Op maandag 17 februari 2020 zal de video worden opgenomen. De eerste partners zijn al bekend. Allard Studio’s in Amsterdam blokte gelijk de agenda voor een van zijn grotere studio’s, interieur webshop Home Stock voorziet de shoot van styling en Bettina Polak neemt de visagie op zich.

Sjoerd Joosten, projectleider van de campagne en werkzaam bij REDRUM: “Het is ontzettend mooi om te zien hoeveel partners we al bereid hebben gevonden hun steentje bij te dragen. Iedereen doet het belangeloos en dat voelt ontzettend goed. Maar we zijn er nog niet. We zoeken nog decorbouwers, een fotograaf, licht, componist en natuurlijk catering. Want niks laat een draaidag beter verlopen dan een lekker broodje en een goeie kop koffie.”

www.redrumbureau.com
www.zeldzamekankers.nl
www.nfk.nl
www.homestock.nl
www.allardstudios.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie