Picnic is ook in Alphen aan den Rijn beschikbaar

Picnic is ook in Alphen aan den Rijn beschikbaar

22-07-2020 13:22:00 | Door: David de Jong | hits: 6466 | Tags:

Picnic is met ingang van 22 juli 2020 ook beschikbaar in Alphen aan den Rijn. 7000 huishoudens in Alphen aan den Rijn, een kwart van de huishoudens, heeft zich inmiddels aangemeld.

Aanvankelijk stond de uitbreiding gepland voor begin april, maar door de corona-uitbraak moest de start noodgedwongen enkele maanden worden uitgesteld. Michiel Muller, mede-oprichter van Picnc: "We merken een duidelijke behoefte in deze stad met veel gezinnen. Wij willen hun graag de ritjes naar de supermarkt besparen door de boodschappen gratis en tegen de laagste prijs thuis af te leveren. We hebben niet eerder meegemaakt dat verhoudingsgewijs zo veel mensen zich voor onze bezorgdienst hebben aangemeld."

In eerste instantie worden 10 karretjes en 30 runners ingezet. Eind 2020 is het de bedoeling die aantallen te laten stijgen naar 15 karretjes en 45 bezorgers.

De uitbreiding naar Alphen aan den Rijn is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat vorig jaar van start ging in onder andere Apeldoorn, Deventer en Spijkenisse. De online supermarkt was al actief in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Ede, Veenendaal, Venlo en in diverse Brabantse steden.
 
Het aantal klanten steeg in 2019 naar ruim 400.000, verdeeld over 100 Nederlandse plaatsen. Picnic bezorgt in 35 gebieden in Zuid-Holland de boodschappen gratis thuis. 

www.picnic.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie



.
.
.
.