Overname TheBrandHotel door Total Design

Overname TheBrandHotel door Total Design

27-06-2018 06:31:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1200 | Tags:

De overname van het reclamebureau past binnen de strategie van Total Design om vanuit een totaalaanpak en met een multidisciplinaire blik waarde te creëren voor klanten. Met deze stap heeft Total Design een volwaardige tak campaigning in huis.

De creatieve directie van campaigning wordt gevormd door Peter Clercx, Yvo Bronsvoort en Martijn van den Brakel. Eerder werkten zij als creative directors voor bureaus als PPGH/JWT, Doom & Dickson, Etcetera en Publicis.

Bronsvoort: "Het is uitdagend om vanuit de kern van het merk relevant te zijn en de consument werkelijk toegevoegde waarde te bieden. Dat kunnen we nu vanuit meerdere disciplines doen. Daardoor kom je niet alleen tot verrassende oplossingen, maar ook tot oplossingen die bij elkaar optellen."

Harry Smeets, CEO van Total Design: “We hebben er een jaar over gedaan om elkaar beter te leren kennen, want campaigning vanuit een designvisie is een nieuwe manier van werken. Door de ervaring die we met elkaar hebben opgedaan, hebben we er alle vertrouwen in dat dit nieuwe onderdeel van Total Design een succes wordt."

Total Design werkte al samen met TheBrandHotel voor onder andere het Ministerie van I&W, JSConsultancy, POSG en GrowWork Group. Binnenkort zal er een aantal nieuwe klanten bekend worden gemaakt.

www.totaldesign.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie