Outbrain pakt goud als Native Advertising Platform Network of the Year

Outbrain pakt goud als Native Advertising Platform Network of the Year

16-02-2021 09:27:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1177 | Tags:

Outbrain heeft een prestigieuze prijs gewonnen. Het bedrijf kreeg goud in de categorie Native Advertising Platform/Network of the Year bij de Native Advertising Awards. De wedstrijd was georganiseerd door het Native Advertising Institute.

David Kostman, co-CEO bij Outbrain: "We zijn erg verheugd dat we de prijs voor het Native Advertising Platform / Network of the Year hebben gewonnen. De gebeurtenissen van 2020 hebben aangetoond dat onafhankelijk publiceren en de verschuiving van budgetten naar native advertising, die een sterkere gebruikerservaring ondersteunt, hebben bijgedragen aan ons vermogen om meer dan 3 miljard dollar terug te stoppen in de uitgeverssector om ervoor te zorgen dat kwaliteitsjournalistiek voortleeft. We zijn erg enthousiast over de groei en prestaties van Outbrain in het afgelopen jaar, en dat dit wordt erkend door het Native Advertising Institute. "

Jesper Laursen, CEO van Native Advertising Institute: “Outbrain blijft de lat hoger leggen in native advertentietechnologie. Ze bieden een naadloze integratie met zowel vraag als aanbod om de ultieme native ad-ervaring te creëren, ongeacht het formaat en echt niet opdringerig. De resultaten in 2020 spreken voor zich. In een uitdagend jaar voor uitgevers heeft Outbrain laten zien hoe native een effectief kanaal kan zijn voor elke marketeer. ”

Het doel van Outbrain is om de interactie van consumenten met merken te versterken. Het bedrijf patenteerde de Click-to-Watch Video Smart ad-technologie. Verder zijn er allerlei producten rondom Smart ads ontwikkeld: Native Awareness +, Carousel en Mobile App Install.

www.outbrain.com
www.nativeadvertisinginstitute.comMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie