Opleiding SintLucas kiest voor de Megawatt Group als nieuwe partner

Opleiding SintLucas kiest voor de Megawatt Group als nieuwe partner

28-07-2021 15:29:00 | Door: David de Jong | hits: 706 | Tags:

SintLucas, een onderwijsinstelling met onder meer VMBO en MBO in Eindhoven en Boxtel heeft via een openbare aanbestedingsprocedure, Megawatt Group geselecteerd. De komende jaren zullen zij de communicatiecampagnes en alle on -en offline communicatiemiddelen van SintLucas ontwikkelen.

Stephan Kwast, managing director bij de Megawatt Group: “Sommige opdrachten zijn zó op je lijf geschreven, dat je ze wel moet winnen. Dat betekent overigens niet dat dit altijd het geval is. Gelukkig is dit wel het geval bij  SintLucas. De mogelijkheid om een aandeel te hebben in het enthousiasmeren en opleiden van de beste studenten in de creatieve sector is voor Megawatt dan ook een eer. Dit is immers de kweekvijver voor creatieve bureaus zoals zijzelf.“

Ook krijgt SintLucas de kans talentvolle media studenten te begeleiden en de opleiding te voorzien van de ontwikkelingen uit het bedrijfsleven. Marion Henckens, Manager marketing en communicatie bij SintLucas: “Een ander bureau laat je altijd weer kritisch kijken naar wie je bent en hoe je dat het beste kunt uitdragen. Met de ideeën en ervaring van Megawatt gaan we stappen zetten in onze merkbeleving en communicatie. Het voelt goed dat ze dezelfde Noord-Brabantse roots hebben, SintLucas kennen en op een steenworp afstand zitten.”

www.sintlucas.nl
www.megawatt.agencyMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.