Omzet Incentro stijgt met 37 procent

Omzet Incentro stijgt met 37 procent

25-02-2020 10:14:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4821 | Tags:

Voor het veertiende jaar op rij rapporteert IT-dienstverlener Incentro groei. De voorlopige cijfers laten zien dat in 2019 de omzet uitkwam op bijna 56 miljoen euro. Dit is een groei van 37 procent vergeleken met van 2018. Het verwachte resultaat komt uit op 5,3 miljoen euro voor belastingen.

Stef Lagomatis, Board Member Incentro: “Digitalisering speelt in steeds meer organisaties een belangrijkere rol. Incentro is een IT-dienstverlener die klanten helpt succesvol te veranderen en winnaar te zijn in die digitale wereld. Als fullservice dienstverlener met juist daar de kerncompetenties groeien wij krachtig door.”

In 2019 is Incentro gestart met een strategisch partnership met softwareleverancier UiPath. UiPath levert een platform dat Robotic Process Automation (RPA) mogelijk maakt. Robotisering is het automatiseren van repetitieve processen. Door RPA te combineren met Artificial Intelligence (AI) verwachten analisten dat binnen een termijn van tien jaar mogelijk 30 procent van de ingezette fte’s vervangen kunnen worden door gerobotiseerde processen.

Incentro is daarnaast sponsor van de Skateboard Federatie Nederland (SFN) en een aantal individuele skateboarders. Tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo staat skateboarden voor het eerst als Olympische sport op de agenda. In samenwerking met skateboarders Candy Jacobs, Roos Zwetsloot, Douwe Macaré en Rob Maatman geeft Incentro aandacht aan dit evenement en aan de cultuur van het skateboarden in het algemeen. Dit alles via onder meer mini-documentaires op de social kanalen en website, het lanceren van twee nieuwe skateboard-apps op het NK Skateboarden eind maart en de aanwezigheid van de rijders op het jaarlijks klantenevenement World of Incentro.

www.incentro.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie