Erotische webshop bezorgt naast speeltjes ook een portie relativering

Erotische webshop bezorgt naast speeltjes ook een portie relativering

17-12-2020 12:39:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2992 | Tags:

In de snelgroeiende erotiekmarkt heeft zich een opmerkelijke speler gemeld die naar eigen zeggen als eerste het poesje gewoon bij de naam noemt en spullen voor de kaa uu tee aanbiedt met een glimlach en prima prijzen.

Taboe? Tabee!

Sinds COVID-19 is de verkoop van sex toys voor webshops gestegen met soms wel 70 procent. Zo’n ontwikkeling trekt aanbieders aan. Dat Goedkopekutspullen.nl nog voor de kerstdagen wordt gelanceerd is ook niet toevallig. Toch was het idee van de site al ver voor de pandemie geboren, zegt Mark Beuving, woordvoerder van de markante webshop. “Voor Covid-19 was er ook al heel veel pluimage in de markt, maar wel allemaal van hetzelfde ras dat erotiek nog voorspelbaar quasi-spannend benadert. Een houding die in stand houdt dat je je haast moet schamen voor een aankoop, terwijl het taboe wat ons betreft juist wel minder mag én kan, door er luchtiger mee om te gaan. Hoezo stiekem doen over iets wat ‘s lands grootste hobby lijkt? Wij willen het tij een beetje keren, door te relativeren.”

Niet ordinair

Ondanks dat het vermoeden anders is, beperkt het vulgaire van de site zich tot de naam. “Onze naam heeft een sterke stopkracht en behuist tevens onze propositie en mentaliteit. Maar ondanks dat de naam ietwat asjemenou is, tref je eenmaal binnen geen ranzige voortzetting aan. We blijven een serieuze webshop, maar zoeken vooral een leukere benadering op in de generieke categorie”. Overigens verwacht hij niet dat iedereen zich op de blote dijen kletst en het gedachtegoed omhelst: “Als je scherper aan de wind vaart dan de rest is de kans ook groter dat je te maken krijgt met tegenwind. Maar dat is juist prima voor de discussie. Wij prediken ook niet de nieuwe erotische religie. Ook wij bieden discrete verzending aan, maar hoe tof zou het zijn als het straks zover komt dat mensen onze sticker op de verzenddoos prima vinden!“

 

www.goedkopekutspullen.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.