Natwerk benoemt Pepijn Rooijens tot creatief directeur

Natwerk benoemt Pepijn Rooijens tot creatief directeur

12-09-2019 12:13:00 | Door: David de Jong | hits: 1984 | Tags:

Pepijn Rooijens is eind augustus benoemd tot creatief directeur bij reclamebureau Natwerk. Samen met oprichter Frank de Ruwe en Rufus Ketting zal hij de creatieve leiding van het bureau hebben. Pepijn Rooijens krijgt daarbij samen met Daantje Dammers en Reinier Steures de dagelijkse leiding.

Pepijn Rooijens was medeoprichter van Dawn en werkte jaren als Creative Director voor Lemz. Hij won prijzen met Artis, Albert Heijn en IKEA en is actief lid van het SIRE-bestuur.

Pepijn Rooijens: "Natwerk is al lang niet meer het bureau van de leuke dingetjes. Ik heb ze de laatste jaren zien ontwikkelen tot een volwaardig bureau met een indrukwekkende klantenlijst, dat spraakmakend werk maakt. Ze zijn enorm origineel en hebben een inspirerende kijk op het vak. Er zit ongelooflijk veel energie in het hele team en dat is wat de markt nu nodig heeft. Na een te gekke tijd bij Lemz waar ik veel heb geleerd, voelt dit als een logisch vervolg. Door mijn ervaring hoop ik te zorgen dat grote merken zich nog meer thuis voelen bij dit relatief jonge bureau."

Reinier Steures, Managing Partner Strategy bij Natwerk: “De groei van de afgelopen tijd zorgt voor grotere uitdagingen van nog grotere merken. Toen Pepijn Rooijens vertelde dat hij HavasLemz had verlaten, heb ik als een havik toegeslagen. De schat aan ervaring en strategische kennis van zaken die Pepijn Rooijens meebrengt, zijn voor Natwerk in deze fase van enorm belang. Het samen winnen van de eerste pitch onderstreept het extra vertrouwen dat klanten mede door zijn komst in ons hebben.”

Frank de Ruwe, oprichter van Natwerk: "Met Pepijn Rooijens erbij ben ik ervan overtuigd dat alle merken een behoorlijke dosis Natwerk kunnen gebruiken. Dat wordt dan ook onze uitdaging voor de aankomende jaren."

www.natwerk.nl

 

 Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.