Milka viert 120-jarig bestaan met campagne

Milka viert 120-jarig bestaan met campagne

22-04-2021 12:58:00 | Door: David de Jong | hits: 2375 | Tags:

Het merk Milka bestaat 120 jaar. Het merk van Mondelēz International viert dat met een campagne, waarbij de Stichting Jarige Job wordt gesteund. Ook zijn er acties voor consumenten

In 1972 werd de iconische Lila koe geïntroduceerd. Milka is in 52 landen op de markt en elk uur worden er wereldwijd 150.000 Milka producten verkocht.

Rhandy Biemans, Brand Manager Milka Benelux: “Onze missie is om meer momenten van tederheid te creëren en te delen, dat is ook de basis van onze 120e verjaardagscampagne. Door Stichting Jarige Job te steunen, hopen wij 1500 kinderen een onvergetelijke verjaardag te geven. Maar ook onze consumenten vergeten we niet, en trakteren we met mooie acties op de winkelvloer.”

Milka doneert voor zijn verjaardag 50.000 euro aan de Stichting Jarige Job. Een stichting die verjaardagsboxen levert aan gezinnen bij wie het vieren van de verjaardag wegens financiële redenen niet zomaar vanzelfsprekend is. In zo'n verjaardagsbox vinden ouders alles wat ze nodig hebben om voor een kind een echte verjaardag te organiseren. Met de donatie van Milka kunnen circa 1500 kinderen een echte verjaardag vieren.

Amber Merkus van Marketing, Communicatie & PR bij Stichting Jarige Job: “In Nederland zijn er helaas steeds meer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Wij vinden het dan ook geweldig dat Milka zijn eigen verjaardag aangrijpt om de verjaardag van een heleboel kinderen mogelijk te maken dankzij deze donatie.”

Ook zal de verjaardag voor de consument niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo heeft het chocolademerk een limited edition reep uitgebracht en lopen bij verschillende supermarktketens acties.

www.mondelezinternational.com
www.milka.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.