Megawatt Advertising lanceert tweede TVC voor Swiss Sense

Megawatt Advertising lanceert tweede TVC voor Swiss Sense

31-01-2020 12:06:24 | Door: Katja Brokke | hits: 767 | Tags:

Swiss Sense. For. Every. Body. Met deze tagline en dito brandspot lanceerde het familiebedrijf deze zomer een nieuwe campagne. Megawatt Advertising, onderdeel van The Megawatt Group, werkte mee aan de campagne en ontwikkelde de tagline én brandspot.

Dankzij het succes van de campagne en optimale samenwerking bij de eerste commercial, sloegen de bedrijven eind vorig jaar wederom de handen ineen om de pay-off beter tot zijn recht te laten komen. Het doel? Meer nadruk op de gehele formule en een versterking van de gezette toon.Voordat Swiss Sense een nieuwe campagne ontwikkelt, wordt er uitgebreid onderzoek gedaan. Megawatt zette deze informatie om in een concept waarbij echtheid en diversiteit de boventoon voeren. Voorafgaand aan de lancering van de commercial werden via een neurowetenschappelijk onderzoek zaken als synchroniciteit (de samenwerking tussen je hart en je hoofd) en opwinding (hoe interessant of saai vind je iets) getest.

Martine Ansems, marketing- en communicatiemanager bij Swiss Sense: “De passie van het gehele team leidt tot een resultaat waar met liefde en plezier aan gewerkt is, en dat voel je.”

www.swisssense.nl
www.megawatt.agency

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.