[Marketing Report Radio] René Zeedijk in gesprek met Stefan Havik (DPG Media)

[Marketing Report Radio] René Zeedijk in gesprek met Stefan Havik (DPG Media)

23-09-2021 10:50:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1345 | Tags:

Iedere maand bespreekt René Zeedijk, Directeur Business Development bij ZIGT media en performance bureau, in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie. Hij spreekt ditmaal met Stefan Havik, directeur Digital Development bij DPG Media over afscheid nemen van Google en het eigen advertentiesysteem dat DPG ontwikkelt.

Stefan Havik: “Wij denken momenteel na over wat de vervolgstappen zijn rondom het initiatief van Google Nieuws. Wij doen dat omdat we een strategie hebben om onze lezers te binden aan onze platforms. Google heeft nu een dienst die daar een voor ons verstorende rol in dreigt te gaan spelen, door ons nieuws te aggregeren maar ook door een rol te spelen in de abonnementswervingsstroom. Dat raakt ook het uitgeefrecht, en dat moeten we goed onderzoeken.”

Luister het volledige interview van René Zeedijk met Stefan Havik hier:

www.zigt.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 september 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr  

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.