Marcia Luijendijk marketingdirecteur Mediq

Marcia Luijendijk marketingdirecteur Mediq

05-02-2020 12:58:00 | Door: David de Jong | hits: 1513 | Tags:

Mediq heeft Marcia Luijendijk aangesteld als marketingdirecteur Benelux. Zij wordt verantwoordelijk voor de marktsegmentmarketing, communicatie en digital marketing.

Marcia Luijendijk
: "In de strategie van Mediq levert e-health een belangrijke bijdrage aan het leven van mensen met een aandoening of ziekte. Waar dit kan, helpen we om zorg vanuit het ziekenhuis naar de thuissituatie te verplaatsen en mensen zoveel mogelijk zelf de regie over hun gezondheid te geven. Digitale oplossingen spelen hierbij een belangrijke rol. Ik vind het fantastisch om met het enthousiaste marketingteam mee te werken aan het realiseren van deze ambities en de groei van Mediq."

Recentelijk bracht Mediq de commerciële medewerkers van de verschillende businessunits samen in een sales-, een category management- en een marketingteam. Met de nieuwe commerciële organisatiestructuur kan het bedrijf beter inspelen op de behoeften van klanten en nieuwe marktkansen beter benutten.

Arjen Linders, directeur Mediq Benelux: "We willen patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars de beste betaalbare ondersteuning in zorg en gezondheid bieden. We zijn erg blij dat Marcia haar ervaring, ondernemingsgerichtheid en competenties gaat inzetten voor de proposities en positionering van Mediq."

www.mediq.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie