Maaltijdplatform Deliveroo ook in Maastricht, Apeldoorn en Enschede

Maaltijdplatform Deliveroo ook in Maastricht, Apeldoorn en Enschede

03-03-2020 14:48:00 | Door: David de Jong | hits: 5032 | Tags:

Maaltijdbezorger Deliveroo komt de komende weken ook in Maastricht, Apeldoon en Enschede beschikbaar. Aan het einde van 2020 wil Deliveroo 20 procent meer restaurants in het eigen platform hebben opgenomen en beschikbaar zijn voor 5,8 miljoen Nederlanders.

Lokale restaurants, zoals in Maastricht het net aangesloten restaurant Paletti, hebben de mogelijkheid om via het platform meer klanten te bereiken en zo hun omzet te vergroten. Ook werkt Deliveroo in steden met landelijke ketens, zoals Burger King en KFC. De bedoeling is om in iedere stad tientallen restaurants op het platform aan te sluiten. Daarnaast gaat het bedrijf op zoek naar bezorgers. Zo creëert het extra bijbanen in de regio. De uitbreiding zorgt voor zo'n honderd nieuwe (bij)banen. Deliveroo is met de uitbreiding in 18 grote steden in Nederland actief.

Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “We zien een groeiende vraag bij consumenten naar gemak en het efficiënt besteden van tijd. Steeds meer mensen variëren tussen thuis koken, uit eten gaan en een maaltijd laten bezorgen. Zij willen daarbij ruim de keuze hebben, van de lokale favoriet, tot pizza en een gezonde salade, net waar ze zin in hebben. Deliveroo wil altijd een optie zijn, daarom zijn we er trots op onze service ook in Maastricht, Apeldoorn en Enschede aan te bieden. Landelijk willen we dit jaar verder uitbreiden. Door in nieuwe steden te starten, maar ook door uit te breiden binnen bestaande steden. We willen meer samenwerkingen opzetten met restaurants, zodat er nog dit jaar drieduizend restaurants te vinden zijn op ons platform.”

www.deliveroo.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.