M line kiest voor andere positionering

M line kiest voor andere positionering

03-06-2020 10:40:11 | Door: David de Jong | hits: 1905 | Tags:

M line, aanbieder van slaapsystemen, komt met een andere positionering. De boodschap is daarbij dat je geen topsporter hoeft te zijn om topprestaties te leveren.

Daarbij wordt benadrukt dat niet alleen topsporters zoals Shanice van de Sanden, Dylan Groenewegen en Kjeld Nuis beter presteren dankzij een optimale nachtrust, ook gewone Nederlanders functioneren het best als ze goed hebben geslapen. In de nieuwe campagne trekt M line een parallel tussen de dagelijkse bezigheden van sporters en de gewone Nederlander.

Kjeld Nuis die op zijn skeelers voorbijschiet versus Rik die slalommend door het verkeer zijn tram probeert te halen. Dylan Groenewegen die zichzelf tot het uiterste dwingt op zijn racefiets tegenover Judith die met haar kleinkinderen een fietstocht maakt. Oranje Leeuwin Shanice van de Sanden die een trainingsmaatje passeert op het voetbalveld, afgewisseld door Rob die een potje voetbalt met zijn zoon. Het zijn de beelden van de nieuwe reclamecampagne van M line, die duidelijk moet maken dat iedereen betere prestaties levert na een goede nachtrust.

Sinds de oprichting in 2001 is M line onlosmakelijk verbonden aan topsport. Het effect van goede nachtrust op sportieve prestaties is daarbij sinds de strat een kernwaarde voor het merk.

Steffy Postma-Clephas, brand manager van M line: "Niet alleen topsporters moeten overdag optimaal functioneren, elke Nederlander heeft baat bij een goede nachtrust. Het is wetenschappelijk bewezen dat slaap de belangrijkste herstelactiviteit van het lichaam is. In de nacht wordt daarom de basis gelegd van elke prestatie overdag.  Een goede matras is daarom essentieel in het dagelijkse bestaan van iedereen die overdag moet presteren, op welke manier dan ook. Zo zorgen we dat heel Nederland beter slaapt en beter functioneert.”De nieuwe campagne van M line is een gezamenlijke productie van sportmarketingbureau Triple Double en Eyeforce Film Production. Voor het aanscherpen van de positionering tekende marketing communicatie bureau Fama Volat.

M line is een merk van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), een dochteronderneming van Beter Bed Holding.

www.mline.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.