Logitech komt met draadloze earbuds voor videoconferencing

Logitech komt met draadloze earbuds voor videoconferencing

03-08-2021 12:20:00 | Door: David de Jong | hits: 773 | Tags:

Logitech heeft de Zone True Wireless Earbuds op de markt gebracht. Dit zijn draadloze earbuds die werkt met Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Ook is een bedrade versie gelanceerd Zone Wired Earbuds.

Logitech Zone True Wireless earbuds brengt krachtige en heldere audio in combinatie met een meer comfortabele pasvorm. Zone True Wireless is tevens uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoon en Active Noise Cancellation, zodat er geen sprake is van afleiding door omgevingsgeluid. Het design is modern en minimalistische.

Scott Wharton, general manager en vice president bij Logitech Video Collaboration: "Veel huidige draadloze oplossingen forceren gebruikers om te kiezen tussen headsets die esthetisch gezien niet geschikt zijn voor videobellen of voor een optie waar de audio-performance niet optimaal is. Met de Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds is er niet langer een compromis nodig. Deze earbuds zijn ontworpen om stijlvol deel te nemen aan videogesprekken en daarnaast topklasse audio te blijven bieden, gecertificeerd voor de beste videoplatformen."

Bluetooth en de USB-receiver bieden een betrouwbare verbinding tussen de Zone True Wireless en zowel je smartphone als computer, waardoor gebruikers moeiteloos deel kunnen nemen aan video-meetings en telefoongesprekken door eenvoudig te schakelen tussen beide apparaten. Ook kunnen gebruikers rekenen op een dubbele batterijduur ten opzichte van andere leidende consumentenelektronica-merken. Bovendien is de Zone True Wireless gecertificeerd voor verschillende videoconferencing-platformen. IT-managers kunnen rekenen op een betrouwbare performance verspreid over verschillende apparaten binnen hun volledige IT-ecosysteem.

Zone True Wireless is beschikbaar in twee kleuren: Graphite en Rose. De earbuds maakt connectiviteit met meerdere apparaten tegelijk mogelijk waarbij helderheid tijdens ieder gesprek behouden blijft. 

Naast de Zone True Wireless brengt Logitech ook de Zone Wired Earbuds uit voor professionals en teams die behoefte hebben aan een plug-and-play optie van professioneel niveau. Zone Wired Earbuds geven gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te verbinden met hun tablet, smartphone of computer via USB-C, USB-A en 3.5mm-connectors.

De Wired Earbuds bieden beschikt ook over intuïtieve bediening op de draad, bijvoorbeeld om volume te regelen, geluid te dempen, gesprekken aan te nemen of te beëindigen en muziek af te spelen en te pauzeren. LED-indicatoren laten in een oogopslag de status van belangrijke functies zien.  

De Wired Earbuds kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde lichtgewicht etui met een elastische band voor knoopvrij kabelbeheer en een plek om de USB-adapter op te bergen. In tegenstelling tot de Zone True Wireless beschikken de Wired Earbuds niet over Bluetooth en een mogelijkheid om draadloos te worden opgeladen. 

Logitech Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds worden verwacht in de herfst van 2021. De Zone True Wireless Earbuds Rose zijn in eerste instantie exclusief verkrijgbaar via de wesbite van Logitech.

www.logitech.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie