Lijm Amsterdam verzorgt socialmedia-activiteiten Dr. Oetker Pizza

Lijm Amsterdam verzorgt socialmedia-activiteiten Dr. Oetker Pizza

29-07-2020 15:53:00 | Door: David de Jong | hits: 1208 | Tags:

Lijm Amsterdam verzorgt voortaan alle socialmedia-activiteiten van Dr. Oetker Pizza. Daarmee maakt het merk zijn rentree op social media. Het bureau heeft hiervoor een contentstrategie ontwikkeld. De bedoeling is dat alle submerken worden gepositioneerd via één pizzaplatform. Men wil daarmee jongeren op een interactieve en humoristische wijze aanspreken. De focus ligt op Instagram.

Stefan van Lint, senior brand manager Pizza bij Dr. Oetker: "Van het flirterige Ristorante, het brutale Big Americans tot het traditionele van Casa di Mama, zie dat maar samen te brengen op één pizzaplatform. Lijm Amsterdam heeft met hun creatieve invulling laten zien dat het kan. Dit pizzaplatform is een uitstekende aanvulling op onze above the line-campagnes. Opvallend, actueel en grappig, alles voor de pizzafans van nu."

Lorenz de Valk, mede-oprichter van Lijm Amsterdam: "Leuker dan dit wordt het bijna niet! Een platform voor en door pizza liefhebbers optuigen met dagelijks de leukste interactie en content die je alleen maar op replay wilt zetten. Wij kijken er enorm naar uit om samen met team pizza van Dr. Oetker een hoop campagnes af te bakken."

www.lijm.amsterdam
www.oetker.nl
www.oetker.com

 

 Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.