Land Rover presenteert reclamecampagne voor honden

Land Rover presenteert reclamecampagne voor honden

03-04-2019 10:46:00 | Door: David de Jong | hits: 1515 | Tags:

Land Rover start met een reclamecampagne voor hondenbezitters. Reclamezuilen met een advertentie van de Land Rover Discovery verspreiden een speciale geur die honden en daarmee hun baasjes, lokt. Daarmee wil Land Rover benadrukken dat de Land Rover Discovery grote laadruimte heeft en een serie accessoires die ideaal voor hondenbezitters is.

Land Rover is op het idee van deze campagne gekomen doordat honden een eigenschap hebben die ook de Discovery kenmerkt. Beide zijn van nature avontuurlijk ingesteld en houden ervan om de gebaande paden te verlaten.

De Land Rover Discovery is ook geschikt om mensen en hun honden comfortabel te vervoeren. In de bagageruimte van standaard 1.275 liter kunnen de viervoeters gemakkelijk liggen en door de in twee delen te openen achterklep kunnen zij eenvoudig in- en uitstappen.

Om het comfort voor de viervoeter te verhogen presenteerde Land Rover in 2018 de speciale Pet Packs. Een premium accessoireslijn met: een speciale waterbak die niet kan overlopen, een in ruitmotief gestikte, gewatteerde mat, een draagbaar spoelsysteem, een scheidingsrek en een rubberen vloermat. Met een loopplank hoeven honden bovendien niet in de bagageruimte te springen, maar lopen ze omhoog.



De Discovery is de meest veelzijdige Land Rover. Dankzij zeven volwaardige zitplaatsen, een trekgewicht van 3.500 kilogram en de unieke Land Rover all-terrain capaciteiten is de Discovery net als de trouwe viervoeter- klaar voor het avontuur

www.landrover.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie



.
.
.
.