LINDA opent store op Schiphol

LINDA opent store op Schiphol

11-10-2018 10:22:00 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 1918 | Tags:

Sinds 10 oktober is er een heuse LINDA.winkel geopend op de luchthaven Schiphol. Reizigers vinden er, naast het onlangs uitgekomen jubileumnummer van LINDA., een uitgebreid assortiment aan LINDA.producten. Van babytruitjes tot paspoorthoesjes en van pantoffels, voor in het vliegtuig, tot gepersonaliseerde sweaters. De brandstore is te vinden achter de beveiligingscontrole op Holland Boulevard, het verblijfsgebied tussen lounge twee en drie, en is een samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol en AKO, verkoper van boeken en tijdschriften op alle grote luchthavens en stations in Nederland.

Ter viering van het vijftienjarig bestaan van LINDA. is AKO's verkooplocatie tijdelijk omgetoverd tot een LINDA.brandstore waarbij het jubileumnummer extra onder de aandacht wordt gebracht. In de winkel zijn verder speciale LINDA.producten te vinden die anders niet te koop zijn. Reizigers met een intercontinentale bestemming kunnen een bezoek brengen aan de brandstore.

De winkel is elke dag geopend van 09:00 tot 17:30 uur en te bezoeken tot en met maandag 15 oktober. Hierna wordt het verkooppunt weer ingevuld met boeken en tijdschriften.

www.lindanieuws.nl
www.ako.nl

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.