LEWIS Amsterdam haalt Deliveroo binnen als nieuwe klant

LEWIS Amsterdam haalt Deliveroo binnen als nieuwe klant

30-01-2020 11:48:12 | Door: David de Jong | hits: 764 | Tags:

LEWIS Amsterdam werkt sinds 1 januari 2020 voor Deliveroo. Het internationale bureau ondersteunt het maaltijdplatform, dat beschikbaar is in 15 steden in Nederland, bij de mediabenadering onder een consumentendoelgroep. Het team gaat aan de slag met het creëren van verrassende verhaallijnen die tot mooie exposure in lifestyle-media moeten leiden. Ook zet LEWIS samenwerkingen op met influencers.

Elvira Bos, Head of Corporate Affairs bij Deliveroo: "Team LEWIS verraste ons tijdens de kennismaking met hun creativiteit en enthousiasme.  De hands-on, resultaatgerichte en realistische aanpak van het team past perfect bij onze behoeften."

Vera Kops, vice-presidnet van LEWIS Nederland: "Onze collega’s in Spanje werken al langere tijd samen met Deliveroo. We zijn er trots op dat deze samenwerking nu uitbreidt naar Nederland. Deliveroo is een A-merk dat past bij ons groeiende portfolio. Ik ben ervan overtuigd dat wij de juiste kennis, ervaring en het netwerk hebben om de merkambities van Deliveroo om te zetten in resultaat."

www.teamlewis.com

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.