Kaap Holland Film en Anjali Taneja starten Wonderboys Media

Kaap Holland Film en Anjali Taneja starten Wonderboys Media

08-02-2019 11:45:22 | Door: David de Jong | hits: 2760 | Tags:

Productiemaatschappij Kaap Holland Film en creatief producent en schrijfster Anjali Taneja starten het nieuwe produktiebedrijf Wonderboys Media. Wonderboys Media produceert online- en TV-series voor jeugd, familie en young adults. Op dit moment werkt Wonderboys Media aan de ontwikkeling van diverse series en online formats voor zenders en platforms in Nederland, België en de Verenigde Staten.

Kaap Holland Film, onder leiding van producent Maarten Swart, produceerde eerder succesvolle films, series en co-producties als Bon Bini Holland, New Kids Turbo en De Marathon. Creatief producent en schrijfster Anjali Taneja, is onder meer bekend van Het Huis Anubis, Hart Beat en VRijland.

Maarten Swart, producent van Kaap Holland Film:  "Anjali bewijst al jarenlang dat ze een uniek talent heeft om jongere doelgroepen te bereiken. We zien er enorm naar uit om samen met haar met Wonderboys Media toonaangevende online en TV-series te maken voor de jeugd, familie en young adults."

Anjali Taneja, creatief producent en schrijfster:"Kaap Holland Film is een grote internationale speler die mooie, eigenzinnige films maakt voor een groot publiek. We delen hierin dezelfde ambitie, wat bevestigd werd met de samenwerking voor de film Hart Beat. In Wonderboys  Media kan ik me volledig focussen op creatie en daardoor mooie series voor TV en online ontwikkelen. Een jarenlang gekoesterde droom die uitkomt."

www.kaaphollandfilm.nl
www.wonderboysmedia.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.