Justlease haakt met VI in op transferperiode

Justlease haakt met VI in op transferperiode

14-08-2018 10:21:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1884 | Tags:

De hype rondom de transferperiode aan het begin van het voetbalseizoen wordt jaarlijks groter en groter. Aanleiding voor Justlease om deze periode aan te grijpen om samen met Voetbal International een campagne te voeren met als doel zoveel mogelijk consumenten te inspireren zelf een transfer te maken. Niet naar een nieuwe club, maar naar een nieuwe auto via een private lease-contract bij Justlease.

Gedurende de transfermaand augustus komen in Voetbal International diverse mensen aan het woord die onlangs de transfer gemaakt hebben naar Justlease. Herkenbare mensen, met herkenbare redenen waarom zij onlangs de transfer gemaakt hebben,

Bas Bosman, Brand & Campaign owner van Justlease: “Aan voetbaltransfers liggen diverse redenen ten grondslag. Natuurlijk is financiële vooruitgang belangrijk. Maar er zijn tal van andere redenen om een transfer te maken. Zo is het ook met de overstap naar private lease. Die redenen leggen we graag nog een keer uit. Vanzelfsprekend met de hoop dat in de transferperiode zoveel mogelijk mensen een transfer naar Justlease maken.”  

Marco Schumacher, partnershipmanager van Voetbal International: “Voor onze doelgroep is private lease in veel gevallen een uitkomst. Het is mooi dat een A-merk als Justlease VI weet te vinden en de transferperiode aangrijpt om dat nog eens helder uit te leggen en daarnaast ook nog een scherpe aanbieding voor onze doelgroep in petto heeft.”

De actie loopt tot en met 31 augustus 2018.

www.vi.nl
www.justlease.nlMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.