Jumbo komt met sinterklaas-editie BOZU

Jumbo komt met sinterklaas-editie BOZU

21-10-2021 00:15:00 | Door: David de Jong | hits: 487 | Tags:

BOZU Hard Seltzer heeft een Sinterklaas-editie op de markt gebracht in samenwerking met Jumbo, die het drankje exclusief verkoopt.

De BOZU Pepernoot is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage bij geselecteerde filialen van Jumbo en op de website van Jumbo. BOZU is erin geslaagd om de gelaagde en kruidige pepernotensmaak te vangen in een blikje zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de typische kenmerken van een BOZU Hard Seltzer: geen suiker en zoetstoffen, geen koolhydraten, 5 procent alcohol en 70 kilocalorie per blikje van 250 milliliter.

Brend Koolhof en Gianluca De Leo, oprichters van BOZU: "Tot op heden is hard seltzer altijd gepositioneerd en bekend bij de consument als frisse en toegankelijke zomerdrank, mede door de fruitsmaken die de productcategorie domineren. Tijdens een zoektocht naar hoe we als frontrunner kunnen blijven innoveren, kwamen we al snel op het idee om met een limited special de markt te betreden. En wat is er dan als Nederlands merk leuker dan het omarmen van de oer-Hollandse pepernoot? Zo laten we zien dat wat op het eerste oog heel Amerikaans lijkt, vooral ook heel Nederlands kan zijn.”

BOZU Pepernoot is voor 1,79 euro te koop.

www.jumbo.com
www.drinkbozu.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.