Jip Samhoud voorzitter van Genootschap voor Reclame

Jip Samhoud voorzitter van Genootschap voor Reclame

05-03-2020 15:47:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 3598 | Tags:

Jip Samhoud is aangesteld als voorzitter van het Genootschap voor Reclame. Met zijn 30 jaar  is de jongste voorzitter ooit van het 97 jaar oude genootschap. Hij neemt het stokje over van Linda Boks.

Jip Samhoud: “Het GVR is een uniek platform voor mensen in het vak om zonder agenda van elkaar te leren. Juist de combinatie tussen wetenschap, bureau en klant is uniek. Ik geloof er in dat juist in deze tijd een genootschap voor het aangaan van vak overstijgende verbindingen zeer relevant is.”

Jip Samhoud is, naast zijn rol als voorzitter van het GVR, founder en CEO van &samhoud creative tech. Een bureau gespecialiseerd in het creëeren van innovaties in producten, services en campagnes door middel van creativiteit en technologie. Daarmee is hij onder andere verantwoordelijk voor apps en campagnes van Albert Heijn, Rabobank en Vodafone Ziggo. Hij is ook aanjager van NL2025, een initiatief van top mensen binnen en buiten het bedrijfsleven voor het verbeteren van Nederland. Samhoud is alumni van de Miami Advertising School en de Londense National Film and Television School.

Andere bestuursleden van het GVR zijn Johan van der Zanden van Albert Heijn, Lobke Hidding van Mediacom, Sanne Kruikemeier van UVA en Henriette van Swinderen van BVA.

www.gvr.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie