[Interview] Rogier Bruggeman: Als onafhankelijk bureau kan ZIGT zich 100 procent op de klant richten

[Interview] Rogier Bruggeman: Als onafhankelijk bureau kan ZIGT zich 100 procent op de klant richten

02-09-2021 11:03:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1507 | Tags:

Rogier Bruggeman is directeur van ZIGT, het onafhankelijke media- en performancebureau dat klanten in de Benelux helpt om hun groeidoelstellingen te realiseren. Bij Nederlands MediaNetwerk TV spreken we hem over de voordelen van onafhankelijk zijn.

Rogier Bruggeman: “De klanten die voor ons kiezen, doen dan lokaal. Dus voor Nederland en België of de hele Benelux. Daarbij kijken ze sterk naar bijvoorbeeld het team, naar alles eromheen. Bij internationale pitches wordt er elders wat besloten en moet je wat opstarten zonder elkaar te kennen. Als je onafhankelijk bent, weet de klant waar hij voor kiest en kunnen wij ons 100 procent richten op het merk zonder invloeden vanuit het buitenland. De relatie is dan innig en echt op elkaar gebaseerd.”

Het begin van de coronacrisis was zwaar voor veel bedrijven en ook ZIGT merkte dat advertentiebudgetten van klanten werden teruggeschroefd. Maar het herstel zette ook in. “Er zijn best wat merken geweest die vrij snel weer zijn gaan adverteren omdat ze de mogelijkheden zagen en merkten dat consumenten behoefte hadden aan nieuwe proposities. We hebben gelukkig een divers portfolio.”

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv
www.zigt.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.