Initiative wint account Bolsius

Initiative wint account Bolsius

11-05-2021 19:41:05 | Door: David de Jong | hits: 1021 | Tags:

Bolsius heeft zijn on- en offline media-activiteiten per april 2021 ondergebracht bij Initiative. Het kaarsenmerk is sinds 1870 een speler in de (geur)kaarsen markt en heeft groeiplannen. Met Initiative als mediapartner gaan zij de komende jaren hun assortiment nog steviger op de kaart zetten.

Bolsius verbreedde recentelijk het aanbod van kaarsen met vernieuwende geurproducten. Zij waren op zoek naar een mediapartner om de verschillende producten, van kaarsen tot geurproducten, te positioneren. Dit moet met aandacht voor overlap én onderscheid in de verschillende doelgroepen. Initiative heeft laten zien een perfect antwoord op deze uitdaging te hebben met de cultuur gedreven aanpak van het bureau.

Renee van Rens, Brand Experience Manager Bolsius: “We zijn ervan overtuigd dat we met Initiative een strategische partner kiezen die ons gaat helpen in de keuze van de meest effectieve mediamix. Doorslaggevend is de frisse kijk op traditionele- en digitale media, met de juiste (content)partnerships om onze communicatiedoelstellingen en (inter)nationale ambities te realiseren. Zo kunnen we gezamenlijk bouwen aan een sterk merk in Nederland en daarbuiten."

Linda van Geffen, Head of Growth Initiative: “We kijken er enorm naar uit om Bolsius in hun (groei)ambities te ondersteunen. Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat Bolsius en Initiative bij elkaar passen, er is een natuurlijke klik met veel positieve energie. Dat we nu met die energie mogen doorpakken en samen de komende Bolsius campagnes mogen vormgeven voelt dan ook heel goed”.

www.bolsius.nl
www.initiative.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.