IT-specialisten van zorginstelling Abrona winnen wedstrijd Logitech Escape Meeting Room

IT-specialisten van zorginstelling Abrona winnen wedstrijd Logitech Escape Meeting Room

06-05-2021 12:55:00 | Door: David de Jong | hits: 877 | Tags:

Wilma van Etten en Piet van der Bijl zijn namens Abrona de beste IT-specialisten van de Benelux geworden. Ze wisten als snelsten een stabiele videoconferencing-verbinding te maken tussen de meeting room en de persoonlijke werkplek en daarmee de Logitech Escape Meeting Room digitaal op te lossen in een tijd van 52 minuten en 4 seconden. Logitech wil met het evenement laten zien dat goede communicatie samen met de juiste tools essentieel is  voor de hybride werkomgeving.

Wilma van Etten, functioneel beheerder bij Abrona: “We vinden het erg leuk om als snelsten de Logitech Escape Meeting Room opgelost te hebben. Het was een flinke klus met leuke puzzels, maar door goed samen te werken en ons te verdiepen in de eenvoudig te gebruiken producten van Logitech, is het ons gelukt. Ja het was echt leuk om te doen.” 

Piet van der Bijl, functioneel beheerder en begeleider bij Abrona: “We zijn met Abrona een nieuwe meeting room aan het bouwen, dus de Rally Bar van Logitech die we hebben gewonnen kunnen we erg goed gebruiken. We hebben direct onze collega’s gebeld met Teams om onze prijs te showen. Bovenal is het natuurlijk fantastisch dat wij onszelf nu een jaar lang de beste IT-specialisten van de Benelux mogen noemen.”

Angela Hordijk
, Marketing Manager Video Collaboration bij Logitech Benelux: “We hebben er hard aan gewerkt om binnen de richtlijnen van het RIVM dit allemaal tot stand te brengen. Het is daarom fantastisch om te zien dat het dan resulteert in dit mooie succes. We hebben twee dagen lang deelnemers uitgedaagd om de Logitech Escape Meeting Room op te lossen, wat uiteindelijk deze twee leuke winnaars heeft opgeleverd die supersnel de escape room hebben opgelost! Hiermee leveren we het bewijs dat de conferencing-producten van Logitech gemakkelijk in gebruik zijn. Dit smaakt zeker naar meer”Op 26 en 27 maart 2021 streden de beste IT-teams van Benelux om de titel in de Logitech Escape Meeting Room. Aan de deelnemers werd gevraagd een meeting room te prepareren en te installeren, puzzels op te lossen en als snelste tweetal een stabiele videoconferencing-verbinding tot stand te brengen. De ervaringen van de deelnemers is volledig vastgelegd met de video conferencing-producten van Logitech. Tweetallen, bestaande uit IT-specialisten en/of IT-managers, konden de eer van henzelf of werkgever hooghouden in de allereerste Logitech Escape Meeting Room-wedstrijd van de Benelux.

www.logitech.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie