Hinderling Volkart sluit zich aan bij Dept

Hinderling Volkart sluit zich aan bij Dept

31-01-2020 12:16:17 | Door: Katja Brokke | hits: 772 | Tags:

De Zwitserse digital agency Hinderling Volkart sluit zich aan bij Dept. Het geeft de 60 experts van Hinderling Volkart, bekend om hun werk voor klanten als SwissRe, PostFinance, Edelweiss, Swiss en Swiss Tourism, de mogelijkheid haar klanten end-to-end-oplossingen te bieden op alle niveaus van de digitale transformatie.

Dept krijgt 100 procent van de aandelen, inclusief de dochterondernemingen Hinderling Volkart Bern en HV Italic. In ruil daarvoor nemen de eigenaren Michael Hinderling, Michael Volkart en Severin Klaus, een aandeel in Dept. De locaties in Zürich, Basel en Bern blijven bestaan en worden geleid door het bestaande management. De teams gaan nauw samenwerken met het team van Dept in Zürich.

Michael Volkart: “Deze stap biedt een unieke kans om onze agency en klanten naar een hoger niveau te brengen. We zijn ervan overtuigd dat we met onze kwaliteitsstandaard en ons streven naar perfecte uitvoering en doorlopende innovatie, een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan Dept. De visie om uit te groeien tot een van de meest succesvolle digital agencies ter wereld is onze drijfveer voor de komende jaren."

Dimi Albers, CEO bij Dept: "Hinderling Volkart's grote kracht op het gebied van creativiteit en award-winnende designs is indrukwekkend. Ze zijn een absolute voorloper in de Zwitserse markt. Samen met ons team in Zwitserland hebben ze een sterke positie om nog slimmere digitale ervaringen te creëren."

Lukas Stuber, Managing Director van Dept Zwitserland: "Als oprichter van Yourposition, dat meer dan een jaar geleden werd omgedoopt tot Dept, heb ik de voordelen van zo'n fusie zelf ondervonden. Het is fantastisch om met Hinderling Volkart uit te breiden in Zwitserland, vooral omdat beide Zwitserse teams een perfecte match zijn: zowel op het gebied van ondernemerschap als kwaliteit. Ik kan niet wachten tot de samenwerking in gang gezet wordt.”

www.hinderlingvolkart.com
www.deptagency.com/nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.