Happy Horizon neemt e-commerce bureau Experius over

Happy Horizon neemt e-commerce bureau Experius over

16-06-2021 11:50:57 | Door: David de Jong | hits: 1648 | Tags:

De van oorsprong Eindhovense bureaugroep Happy Horizon gaat haar digital marketing agency uitbreiden. Het Utrechtse in e-commerce (Magento) gespecialiseerde bureau Experius wordt daartoe overgenomen. De bureaugroep groeit daarmee naar 360 medewerkers.

Experius bestaat circa 10 jaar en is uitgegroeid tot een team van 65 specialisten. Peter van der Reijden, oprichter en CEO van Experius: “De consolidatie in de e-commerce branche is een feit. We merken dat klanten steeds meer zoeken naar een volledig geïntegreerd aanbod op het digitale domein. Zodat ze op elk moment in de klantreis de beste (online) winkelervaring leveren. Dankzij de brede marketing dienstverlening van Happy Horizon kunnen we nu een full service dienstverlening richting onze klanten realiseren. De doorslag om voor Happy Horizon te kiezen was echter de persoonlijke klik en gedeelde visie op onder meer de cultuur die bij Happy Horizon wordt omschreven als ‘een warme familieman met topsportmentaliteit’. Dat past heel goed bij ons.” 

Eerder werden het Amsterdamse online marketing bureau Nochii Online Marketing en non-profit agency WWAV, eveneens uit Amsterdam, onderdeel van de groep. En zeer recent kwamen daar ook PauwR en Flashpoint uit Tilburg bij.

Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon: “We willen door heel Nederland sterk vertegenwoordigd zijn met onze groep. Zodat we dichtbij onze klanten staan en dat het voor onze teams makkelijk wordt om met elkaar samen te werken op verschillende locaties. We geloven heel erg in een lokale aanpak voor zowel onze klanten als onze digitale talenten. We willen hierbij graag doorpakken op het nog beter kunnen aanbieden van e-commerce oplossingen, met name op het gebied van strategie en development. En in dat plaatje past Experius perfect. Naast Amsterdam, Apeldoorn, Nistelrode, Tilburg en Eindhoven, nu dus ook vanuit Utrecht. Onze talenten zijn dus altijd in de buurt.”

Happy Horizon werkt onder meer voor Quality Wellness Resorts, Shimano, Fatboy, Fontys Hogescholen, NHL Stenden, Pink Gellac, MSD, Roche, Grando, PSV, FC Utrecht, Continu, Sneakers, Beachlife, Center Parcs, de Woonspecialist, Pets Place, Luxaflex en Visitbrabant.

www.happyhorizon.com
www.experius.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.